U bevindt zich op de docentenpagina van Lang Leve de Liefde Onderbouw voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs - Cluster 4. Lang Leve de Liefde Onderbouw is een lesprogramma over seksuele en relationele vorming voor jongeren.

Het lesprogramma van Lang Leve de Liefde is geschikt voor scholen die vallen onder cluster 4. Het lespakket van de onderbouw bestaat uit een leerlingenmagazine, films, een online leeromgeving voor leerlingen, een handleiding voor docenten en een website voor docenten ‘Lesgeven in de Liefde’. Er zijn twee versies van het leerlingenmagazine: één magazine voor het vmbo, havo en vwo en één versie voor het praktijkonderwijs en vmbo-bb.

Niveau
Afhankelijk van het niveau van uw leerlingen kunt u aan de slag met het lespakket voor vmbo, havo en vwo, of met het lespakket voor het praktijkonderwijs en vmbo-bb. Als leidraad kan hierbij worden genomen dat het lespakket vmbo, havo en vwo geschikt is voor leerlingen met een IQ vanaf 90 en dat het lespakket praktijkonderwijs en vmbo-bb geschikt is voor leerlingen met een IQ tussen de 70 en de 90.

Klik hier om naar de docentenomgeving van het lespakket vmbo, havo en vwo te gaan.
Klik hier om naar de docentenomgeving van het lespakket praktijkonderwijs en vmbo-bb te gaan.

Lespakket Lang Leve de Liefde VSO Cluster 3
Naast de reguliere lespakketten is er een Lang Leve de Liefde VSO lespakket beschikbaar voor leerlingen die zeer moeilijk leren. Afhankelijk van het niveau van uw leerlingen kunt u dit pakket ook gebruiken.
U vindt het lespakket hier

Docentenomgeving
Voor alle informatie en materialen kunt u terecht in de docentenomgeving van een van de twee lespakketten voor het reguliere onderwijs (vmbo, havo en vwo) of het praktijkonderwijs en vmbo-bb of op de docentenomgeving van Lang Leve de Liefde VSO Cluster 3.
Ook kunt u direct kijken op de sectie die speciaal is gemaakt om docenten te ondersteunen die werken met Lang Leve de Liefde: Lesgeven in de Liefde.

Klik hieronder op een van de knoppen om verder te gaan.