Gezocht: VO onderbouw docenten

Wilt u bijdragen aan de verbetering van lesmateriaal over seksuele diversiteit en genderdiversiteit? Soa Aids Nederland doet in samenwerking met de Vrije Universiteit evaluatieonderzoek naar de lesbrief Seksuele diversiteit en genderdiversiteit. Geeft u les in seksuele vorming op de onderbouw van het voortgezet onderwijs? U kunt ons helpen!

Evaluatie van de lesbrief Seksuele diversiteit en genderdiversiteit
Vanaf 2012 zijn scholen verplicht om aandacht te besteden aan seksualiteit en seksuele diversiteit. De lesbrief Seksuele diversiteit en genderdiversiteit is ontwikkeld om scholen hierin te ondersteunen. Als ontwikkelaars willen we graag dat informatie in de lesbrief actueel is. Daarnaast moet de lesbrief makkelijk te gebruiken zijn voor docenten en moet de les interessant zijn voor leerlingen.
Daarom zijn we erg benieuwd naar het gebruik en de waardering van de lesbrief. Hier willen we achter komen door een evaluatieonderzoek uit te voeren. Dit doen we in samenwerking met de Vrije Universiteit. Met behulp van de informatie uit het onderzoek gaan wij de lesbrief doorontwikkelen. Zo blijven scholen en docenten voorzien van kwalitatief goed lesmateriaal. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Meedoen aan het onderzoek
U kunt meedoen als u in het afgelopen jaar seksuele vorming heeft gegeven op de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Graag ga ik met u in gesprek over hoe u de lesbrief ervaart. Dit zal de vorm aannemen van een online interview van 1 uur, in april - mei. Als dank voor uw bijdrage ontvangt u een online cadeaubon van 10 euro. Daarnaast helpt u met uw bijdrage de voorlichting over diversiteit en LHBTI acceptatie te verbeteren.

Ik hoor graag of u geïnteresseerd bent. Stuur dan graag een mail naar lkromojahjo@soaaids.nl of bel mij op 06-36302088 voor vragen.

Ik dank u vast voor de medewerking!

< Terug naar overzicht
Top